2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hiába szóltak az utasok, kitört ablakkal ment a busz

Hirdetés

Hiába szóltak az utasok, kitört ablakkal ment a busz

Kitört a 133E busz egyik ablaka kedden délután, de a vezető akkor sem állt ki a forgalomból, amikor az utasok szóltak neki, számolt be az RTL Klub szombati híradója. A tévé videófelvételeket is kapott az utasoktól, amik megmutatják kívülről és belülről is, hogyan nézett ki a berobbant üvegű jármű.

A busz ablaka azután tört be, miután egy sószóróval ütköztek az Erzsébet híd budai hídfőjénél. Az FKF Zrt. megerősítette a műsornak, hogy egy munkagép a buszsávban várakozott, és amikor a busz balról megelőzte, akkor sérült az üveg.

Az RTL úgy tudja, hogy a sofőr elismerte a felelősségét, a járatot üzemeltető BKK-alvállalkozó pedig belső vizsgálatot indított a riport szerint.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Hirdetés

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/01/12/hiaba_szoltak_az_utasok_kirobbant_ablakkal_ment_a_busz_a_hidegben/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kormánytisztviselők fognak oktatni, kutatni a közszolgálati egyetemen

Az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága csütörtökön elfogadott egy módosítást a közszolgálati törvény módosításához, ami szerint a jövőben …