2020. február 20., csütörtökMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 335,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 315,00 Ft
2020.02.20. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 335,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 315,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hazavágta a zúzmara az áramszolgáltatást több megyében is

Hirdetés

Hazavágta a zúzmara az áramszolgáltatást több megyében is

“Szombaton több tucat békési településen nem volt áram, többször üzletek is elsötétültek. Vasárnap már Csongrád megye déli részén is áramingadozások vannak, Bács-Kiskunban a rendőrséget is kivezényelték az áramszünet miatt” – írja a Hvg.hu. A lap összeszedte az országos áramkimaradásokkal kapcsolatos híreket, közleményeket a hétvégéről.

Hirdetés

A Beol.hu Békés megyei portál arról írt olvasói jelzései alapján, hogy Békéscsabán is előfordulnak áramkimaradások, a belváros több pontján, azon belül a Csaba Centerben is észlelték, hogy néhány üzlet rövid időre teljesen elsötétült. Emellett Gyula és Békés több helyén is akadozik az áramellátás, több helyen a tévéadás is szakadozik mindezek miatt. Korábban Dombegyházán, Mezőberényben, Kevermesen és Magyarbánhegyesen is elment az áram, vezetékek szakadtak le.

Szombaton a megyei áramszolgáltató <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/01/19/hazavagta_a_zuzmara_az_aramszolgaltatast_tobb_megyeben_is/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony beach-hangulatot tervez nyáron a rakpartra

Kerülj képbe hírlevelünkkel, amiben a hét legfontosabb, legérdekesebb cikkeit, videóit ajánlják az indexesek. Feliratkozom! Bérvita …