2018. december 17., hétfőMa Lázár napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2018.12.17. Lázár Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hamis tanúzás miatt nyomoznak a lúgos orvos ügyében

Hirdetés

Hamis tanúzás miatt nyomoznak a lúgos orvos ügyében

Tizenegy év szabadságvesztésre ítélte és végleg eltiltotta orvosi hivatásától a Kúria csütörtökön kihirdetett jogerős, harmadfokú ítéletében azt a férfit, aki elkábította volt barátnőjét és altestére lúgot öntött, maradandó, életveszélyes sérüléseket okozva ezzel.

A Blikk azonban azt írja, az ügyben újra nyomozást rendelt el a Fővárosi Főügyészség. Hamis  tanúzás miatt vizsgálódnak egy levéllel kapcsolatban, amelynek írója azt állította, hogy a támadás elkövetője nem B. Krisztián.

A névtelen levél készítője elítélt rabként mutatkozott be, és azt állította, hogy őt akarta korábban megbízni az áldozat, Renner Erika jelenlegi élettársa, hogy öntse le lúggal a nőt. B. Krisztián ügyvédje, Szekér Gyula ezzel a levéllel igyekezett védeni az orvost, de az ügyészség megállapította, hogy a leírtak nem fedik a valóságot, és azonosították a levél íróját.

A Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta, hogy gyanúsított kihallgatására eddig nem került sor.

Hirdetés

Forrás: http://hvg.hu/itthon/20180903_Hamis_tanuzas_miatt_nyomoznak_a_lugos_orvos_ugyeben#rss

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hidvéghi: Soros-módszer az újságírók megfélemlítése

Hidvéghi: Soros-módszer az újságírók megfélemlítése

Elfogadhatatlan, hogy politikusok erőszakkal akarnak beavatkozni egy szerkesztőség működésébe – jelentette ki az MTI szerint …