2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Halott mókust kötöttek ki egy miskolci társasház előtti fára

Hirdetés

Halott mókust kötöttek ki egy miskolci társasház előtti fára

Rákötöztek egy döglött mókust egy fa törzsére egy miskolci társasház előtt – írja a Bors a Mályi Természetvédelmi Egyesület közlése alapján.

A természetvédők a Facebookra feltett videójukban azt mondták, ők is a közösségi oldalon értesültek arról, hogy ilyen történt, ezért kimentek a helyszínre, majd rendőrt is hívtak.

Kiderült, hogy a ház egyik lakója kötötte oda a mókust, elmondása szerint “oktatási céllal”, hogy a gyerekek lássák, hogyan másznak a mókusok a fákon. A lakók szerint a férfival már többször volt probléma különböző okok miatt.

Azt nem tudni, hogy az állatot élve vagy holtan kötötték-e a ki a fára, ezért a rendőrség kérésére az állatvédők eljuttatják a tetemet Debrecenbe hatósági állatorvosi boncolásra, hogy kiderüljön, történt-e állatkínzás, vagy természetes halált halt a mókus.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/elet/20190415_Halott_mokust_kotottek_ki_egy_miskolci_tarsashaz_elotti_fara#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Valamit nagyon elbaltáztak a Keletiben és a Nyugatiban is

Valamit nagyon elbaltáztak a Keletiben és a Nyugatiban is

Hétköznap délután kicsivel fél négy előtt iszonyú tömeg van az Andrássy úti kormányablakban, pedig a …