2019. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
2019.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gyorsított eljárásban ítélték el a Wizz Air járatán verekedő két részeg lettet

Hirdetés

Gyorsított eljárásban ítélték el a Wizz Air járatán verekedő két részeg lettet

Gyorsított eljárásban állította bíróság elé az ügyészség azt a két lett állampolgárságú férfit, akik a Wizz Air járatán részegen verekedtek egymással. A 18 és 20 éves férfit 750 ezer, illetve 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélték garázdaság vétsége miatt. Az ítélet jogerős, közölte a Fővárosi Főügyészség.

November 4-én éjfél körül a Wizz Air magyar felségjelű, Londonból Budapestre tartó gépén a két részeg férfi először csak hangoskodott. Az egyik agresszívan azt követelte a légiutas kísérőktől, hogy hozzanak nekik alkoholt. 

Az egyik férfi ezután aludni próbált, és fejét az előtte lévő ülésre szerelt, lehajtható asztalra hajtotta. A társa erre tenyérrel ütögetni kezdte a fejét. A két részeg lett ezen összeveszett, majd az egyik orron is ütötte a másikat, akinek eleredt az orra vére. A gép már a landolni kezdett Budapest felett, de a két utas tovább folytatta a dulakodást és egymás ütlegelését. 

Hirdetés

Az esetről az egyik utas azt írta az Indexnek, hogy

 mindkét férfi véres volt, de a stewardessek nagyon profin intézkedtek, próbálták nyugtatni, szétültetni őket, utóbbit sikertelenül. A vérző férfinek tamponálták az orrát. Mikor landolt a gép, rendőrök jöttek fel a gépre, és levezették a két fiatalt. Egyikük ellenállást is tanúsított.

A Wizz Air a történtek után azt közölte: zéró toleranciával kezeli az utasaik és munkatársaik ellen irányuló erőszakos szóbeli és tettleges viselkedést.  

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/11/13/gyorsitott_eljarasban_iteltek_el_a_wizz_air_jaratan_verekedo_ket_lett_ferfit/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Timmermans: Orbán és a Fidesz történelmi kockázat

Timmermans: Orbán és a Fidesz történelmi kockázat

„A Fidesz és Orbán Viktor történelmi kockázatot jelent Magyarországnak és Európának” – mondta Frans Timmermans …