2019. március 23., szombatMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gördeszkával siklatott ki egy villamost, keresi a rendőrség

Hirdetés

Gördeszkával siklatott ki egy villamost, keresi a rendőrség

Csütörtökön írtuk meg, hogy csütörtök este begurult egy gördeszka a Széll Kálmán téren az 59-es villamos alá, ami attól induláskor megemelkedett, és kisiklott. Tegnap nem volt egyértelmű, hogy balesetről, vagy szándékosságról lehet szó. 

A rendőrség pénteken fotókat tett ki a fiatalról, akinek a gördeszkája kisiklatta a villamost, és azt írják, közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen. A kép közzététele mellett azt is kérik, ha valaki szemtanú volt, jelentkezzen.

A budapesti rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható férfi azonosításához.

A budapesti rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható férfi azonosításához.

Hirdetés

Fotó: Police.hu

A rendőrség az esetről azt írja: “a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. december 6-án 19 óra 56 perc körül ismeretlen tettes gördeszkát helyezett a Széll Kálmán téren közlekedő villamos alá, ami ennek következtében kisiklott. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya az esettel összefüggésben keresi a képen látható feltételezett elkövetőt. A férfi 20-30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, fekete baseball sapkát, fekete kabátot és fekete nadrágot visel.

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/12/07/gordeszkaval_siklatott_ki_egy_villamost_keresi_a_rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vasárnap tízpercenként indul busz a reptérre

A hónap végétől kezdődően vasárnap napközben már 10 percenként követik egymást a Belvárosból a Liszt …