2019. május 21., keddMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.05.21. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fidesz: A Momentum a legújabb Soros-párt

Hirdetés

Fidesz: A Momentum a legújabb Soros-párt

Magyarországra hozta a Momentum az ALDE (európai liberálisok) és Guy Verhofstadt  mozgó plakátját , amelyen Orbán Viktor egy halom pénz felett áll és a szöveg szerint Európa jövőjét fenyegeti.

A kamion első állomása csütörtökön Felcsút volt, éppen Orbán Viktor háza és a ház mellé felhúzott Pancho Aréna között. A furgont Fekete-Győr András indította országos turnéra olyan kijelentésekkel, mint hogy 

Hirdetés

Korrupt, gerinctelen emberré vált az idős Orbán Viktor.

Az elnök szerint “Magyarország nem engedheti meg magának, hogy Európa utolsó előtti legkorruptabb állama legyen. Ez ma Orbán Viktor Magyarországa. És ezt az Orbán Viktort nekünk jövő májusban, az európai parlamenti választásokon le kell győznünk”- mondta. 

A kamion részt vesz a Momentum pénteki tüntetésén, a hétvégén pedig az ország számos nagyvárosába gurul.

A Fidesz csütörtök este közleményben reagált az akcióra, amelyet egyértelműen Soros György tevékenységének tulajdonítanak. 

A Soros-fiúk a bevándorláspárti brüsszeli politikusok megrendelését teljesítik. A Momentum a legújabb Soros-párt, Soros pénzeli őket, embereiket pedig Brüsszelben alkalmazzák.

A Fidesz szerint ezért cserébe “magukra vállalták a megszállottan bevándorláspárti Guy Verhofstadt és a brüsszeli liberálisok kampányát. Azért támadják Magyarországot és a magyar miniszterelnököt, mert útjában áll a Soros-tervnek, Európa migránsokkal való elárasztásának.”

Orbán Viktor tavaly még új SZDSZ-nek nevezte a Momentumot a Nolimpia-kampány után. Ezúttal megkapták a Soros-párt jelzőt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/11/15/fidesz_a_momentum_a_legujabb_soros-part/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kisebb tűz ütött ki a Westendben

Kisebb tűz ütött ki a Westend bevásárlóközpontban hétfő délután, az ügyfélszolgálaton megtudtuk, hogy a Media …