2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Feloldották az útzárat Enyingnél, ahol világháborús gránátokat találtak

Hirdetés

Feloldották az útzárat Enyingnél, ahol világháborús gránátokat találtak

Ismét járható Enying határában a 7116-os út, amely a tűzszerészek területátvizsgálása miatt volt lezárva, mivel a héten több alkalommal is robbanótesteket találtak az enyingi körforgalom közelében – tájékoztatta Markovics Zita, a Magyar Honvédség tűzszerész alakulatának kommunikációs tisztje az MTI-t.

Ahogy arról korábban az Origo is beszámolt, a tűzszerészek Enying határában hétfőn két, csütörtökön tizenegy második világháborús tüzérségi gránátot találtak.

A pénteki átvizsgáláskor további tizenhét, 122 milliméter átmérőjű, szovjet gyártmányú tüzérségi gránát, valamint kilenc, ezekhez tartozó gránáthüvely került elő.
A tűzszerészek elszállították a gránátokat és lőszerhüvelyeket, amelyeket később, a honvédség központi gyűjtőhelyén megsemmisítenek.

Forrás:
http://www.origo.hu/itthon/20181207-feloldottak-az-utzarat-enyingnel-ahol-vilaghaborus-granatokat-talatak.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Fidesz nem védi mindenáron Pócs János bizarr videóját

Szombat este írtunk a 444 nyomán arról a sok évvel ezelőtti videóról, amelyen Pócs János …