2019. október 19., szombatMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Felfüggesztettet kapott a 65 éves nő, aki élve elásott három kismacskát Soroksáron

Hirdetés

Felfüggesztettet kapott a 65 éves nő, aki élve elásott három kismacskát Soroksáron

Pénteken állították bíróság elé gyorsított eljárásban azt a soroksári nyugdíjast, aki kertjében élve eltemetett három kismacskát. Állatkínzás kísérlete miatt 1 év börtönbüntetésre ítélték, aminek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztették – közölte a Fővárosi Törvényszék.

A nő szeptember elején társasházuk közös udvarának elhanyagolt, bokros részén három kismacskát talált. Fogott egy ásót, gödröt ásott, amibe egyenként belerakta a háromhetes állatokat, majd a gödröt a kiásott földdel betemette, és a gödör helyét letapogatta. A társasház egyik lakója, miután értesült annak gyanújáról, hogy élve eltemették a kismacskákat, rendőrségi bejelentést tett.

kismacska3

Fotó: Ügyészség

A rendőrök és a helyi állatmentő szolgálat vezetőjének szakszerű beavatkozása mentette meg a kismacskákat. A földet és homokot eltávolították a szájukból, szemükből és fülükből, kaptak inni is, így életben maradtak.

Hirdetés

Az ügyészség szerint a gyanúsított szándéka a kismacskák elásásával azok elpusztítása volt. Azzal, hogy az állatokat élve ásta el, különös szenvedést okozott számukra. Az egyik macska saját erejéből kiásta magát a gödörből, míg a másik kettő legalább 12 órát töltött a földben elásva, külső segítség nélkül a pusztulásuk biztos bekövetkezett volna.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/09/20/felfuggesztettet_kapott_a_65_eves_no_aki_elve_elasott_harom_kismacskat_soroksaron/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Spanglit kínálhattak szavazatokért cserébe Zalában

A közpénz a közös pénzünk. Senki sem dugdoshatja, és aki költ belőle, annak el kell …