2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Évszaknyit is változik most egy nap alatt a hőmérséklet

Hirdetés

Évszaknyit is változik most egy nap alatt a hőmérséklet

Nagy lehet a napi hőingás pénteken – hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján. A hideg hajnalt enyhe nappal követi, péntek délutánra pedig “évszaknyit” is változhat a hőérzet, akár 18-20 fok is lehet a különbség a két szélső érték között. 

Az előrejelzés szerint a hétvégén is napsütéses, meleg, száraz idő várható, de a leghidegebb órákban helyenként fagyhat is, míg a hőmérsékleti maximum néhol 20 Celsius fok fölött is alakulhat.

Az Időkép azt írja, szombaton is a napsütésé lesz a főszerep, inkább csak az ország középső harmadán növekedhet meg időnként a felhőzet, esni azonban továbbra sem fog. A Tiszántúlon élénk lehet az északias szél. A csúcshőmérséklet 17 és 21 fok között alakul.

Vasárnap egy picit még melegebb lehet, ugyanakkor hajnalban a Nyírségben ismét előfordulhat gyenge fagy. Továbbra is sok lesz a napsütés, de időnként megnövekedhet a gomolyfelhőzet, és északon, északnyugaton egy-egy zápor sem kizárt.

Hirdetés

Hétfőn viszont feltámadó északnyugati széllel, szórványos esővel, záporokkal hidegfront érkezik, keddre jó 7-8 fokkal visszaesik a hőmérséklet, és a hét közepén ismét megjelenhetnek a hajnali fagyok.

Forrás:
http://hvg.hu/elet/20190322_Evszaknyit_is_valtozik_most_egy_nap_alatt_a_homerseklet#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megsérült a futópálya Ferihegyen, lezárták a repülőteret

Megsérült a futópálya felülete Ferihegyen, ezért a repülőteret nem sokkal este hat óra után lezárták, …