2018. december 16., vasárnapMa Etelka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.16. Etelka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Épp vacsoráztak, amikor a házukba csapódott egy kamion Albertirsán

Hirdetés

Épp vacsoráztak, amikor a házukba csapódott egy kamion Albertirsán

Családi házba csapódott egy ásványvizet szállító kamion csütörtök este Albertirsán, a sofőr megsérült, hivatkozik az MTI a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjére.

Az épületben lakó két idős ember éppen vacsorázott, amikor a házba csapódott a kamion, de ki tudtak menekülni az utcára.

Hirdetés

A becsapódó kamion több gázcsonkot is eltört, a tűz- és robbanásveszély miatt a környező családi házak lakóinak is el kell hagyniuk az otthonukat.

Előbb a Somogyi Béla utcában egy parkoló autónak ütközött, majd a ház falát kidöntve az épületben állt meg. Rakománya, az ásványvizes palackok leestek a raktérről, és szétszóródtak az úttesten.

A sofőrt a tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott vezetőfülkéből, majd átadták a mentőknek.

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/11/15/epp_vacsoraztak_amikor_a_hazukba_csapodott_egy_kamion_albertirsan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az ellenzék botrányos parlamenti viselkedése balkáni hangulatot idéz

Az a törvényhozáshoz méltatlan viselkedés, mint ahogyan az ellenzék próbálkozott a parlamentben a munka törvénykönyvének módosítása …