2019. június 17., hétfőMa Jusztin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.17. Jusztin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elvittek a rendőrök két szimplást a Bulinegyedből

Hirdetés

Elvittek a rendőrök két szimplást a Bulinegyedből

Informácóink szerint rendőrök vitték el a Szimpla két alkalmazottját a Bulinegyedből. Molnár Bence, a hely kommunikációs vezetője és a Bulinegyed éjszakai életének rendbetételéről szóló Night Embassy of Budapest projekt vezetőjét, Német G. Dánielt. A két férfi kréta alapú festékszóróval a Bulinegyed több részén is olyan üzeneteket fújt fel, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy a környéket ellepték a kamudrog-árusítók.

Nem ez az első eset, hogy a Bulinegyedben valakik így üzentek a turistáknak, tavaly októberben bejárta a magyar sajtót a Király utcában megjelent “all drugs are fake here” felirat, ami magyarul annyit jelent, hogy “itt minden kábítószer kamu”. Mint a fenti Facebook-bejegyzésből kiderül, a két szimplás hasonló feliratok felfújásával próbálta arra felhívni a figyelmet, hogy hónapok óta komoly problémát jelent a környéken, hogy kamudrogot árusító emberek átverik, zaklatják, vegzálják a mit sem sejtő turistákat.

Szomorú dolog, hogy a rend őrei, ahelyett, hogy a drogkereskedőket állítanák le, és ilyen szempontból koncentrálnának délután és este az utcára, olyanokat fegyelmeznek és visznek be, akik itt dolgoznak évek óta, és sokat tesznek ezért a helyért!

Hirdetés

– írják a posztban. A két férfi […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/03/20/elvittek_a_rendorok_ket_szimplast_a_bulinegyedbol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ünnepélyesen megkoszorúzta a kormány az éj leple alatt elköltöztetett Nagy Imre-szobrot

Ünnepélyesen megkoszorúzta a kormány az éj leple alatt elköltöztetett Nagy Imre-szobrot

A kormánypropaganda többször a „Nagy Imre-kultusszal” való leszámolást sürgette, és a kormány is az éj …