2019. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elromlott a vonat hátsó kocsija, csak a vészfék behúzása után lehetett leszállni

Hirdetés

Elromlott a vonat hátsó kocsija, csak a vészfék behúzása után lehetett leszállni

Nyírcsászáriból szeretett volna vonattal eljutni Kállósemjénbe a MátészalkaLeaks olvasója szombat este, ám csak Nagykállón sikerült leszállnia, ahonnan három órát gyalogolhatott vissza.

A Mátészalka és Nyíregyházára között közlekedő kétkocsis motorvonat második vagonjába szállt fel Tamás és barátnője szombaton háromnegyed hatkor, és bár a menetrend szerint 37 perc alatt meg kellett volna érkezniük, a hőség miatt legalább tíz perces késésben volt a szerelvény.

Nem nyílt az ajtó

Ez még nem lett volna annyira meglepő, de ahogy megállt a vonat Kállósemjénben, és próbáltak leszállni, azt vették észre, hogy nem nyílik az ajtó, mint ahogy a motorvonat hangja se hallatszott, és a légkondi is leállt. 

Hirdetés

Integettünk a forgalmistának, hogy nem tudunk leszállni, állítsák meg a vonatot

– írja beszámolójában Tamás, barátnőjével ketten utaztak a vonaton.

Mivel más leszálló nem volt, a szerelvény továbbindult, a következő megálló, Nagykálló volt, ahol Tamásék továbbra se jártak sikerrel a leszállásnál. Itt már megelégelték az extra kilométereket, és ahogy elindult a vonat, behúzták a vészféket.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/06/18/vonat_mateszalka_nyiregyhaza_mav/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Saját függetlenségét vizsgáltatja meg az EU-val egy magyar bíró

Saját függetlenségét vizsgáltatja meg az EU-val egy magyar bíró

Az adományok révén elkezdtük fejleszteni az élő közvetítéseink technikáját. A luxemburgi Európai Unió Bíróságához fordult a …