2019. február 22., péntekMa Gerzson napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.22. Gerzson Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elismerte az ittas vezetést Burány Sándor

Hirdetés

Elismerte az ittas vezetést Burány Sándor

Ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség Burány Sándort országgyűlési képviselőt, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken az MTI-vel. Burány Sándor szerdán, gyanúsítotti kihallgatása során tényfeltáró, bűnösségre kiterjedő beismerő vallomást tett, nem élt panasszal a gyanúsítás ellen.

Burány Sándor

Burány Sándor

Fotó: Kovács Attila / MTI

Mint ismert, a rendőrség január 19-én este, a Határ úton állították meg Burány Sándort, aki a rendőröknek elismerte, hogy alkoholt fogyasztott. A szonda szerint enyhe fokú alkoholos befolyásoltság alatt állt. Elvették a jogosítványát, ellene pedig február 15-én büntetőeljárást indítottak. A képviselő mentelmi jogát az Országgyűlés július 3-án felfüggesztette.

Hirdetés

Burány korábban azt állította, szerettei társaságában sört fogyasztott, majd elkövette élete egyik legnagyobb hibáját, amit őszintén sajnál, és vállalja a felelősséget.

Burány Sándor 1994 óta parlamenti képviselő. A Medgyessy-kormányban politikai államtitkár és miniszter is volt, később a Bajnai-kormányban is fontos tisztségeket töltött be. Az idei választások után átült a Párbeszéd frakciójába, de továbbra is az MSZP tagja maradt.

Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.

Forrás: http://index.hu/belfold/2018/08/10/mszp_burany_ittas_vezetes_ugyeszseg/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Már kamasz lenne a Tatárszentgyörgyön meggyilkolt kisfiú

Már kamasz lenne a Tatárszentgyörgyön meggyilkolt kisfiú

Jóska, gyertek gyorsan, kiirtják a családomat! – mondta kétségbeesetten a telefonban 2009. február 23-ra virradó éjszaka …