2019. március 22., péntekMa Beáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 277,00 Ft
2019.03.22. Beáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 277,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egészen rocksztárosan néz ki Tarlós az MTI új fotóján

Hirdetés

Egészen rocksztárosan néz ki Tarlós az MTI új fotóján

Tarlós István budapesti főpolgármester Betlehemben járt hétfőn, hogy ott aláírja a testvárosi megállapodást Budapest és Betlehem között.

Tarlós az ünnepség előtt ellátogatott a Betlehemben található, 1950-ben alapított Aida menekülttáborba is, ahol jelenleg mintegy ötezren élnek, itt megmutatták neki az ott élők életkörülményeit, valamint rövid sétán az oda menekült palesztinok és leszármazottaik lakónegyedét is.

Az MTI képaláírása szerint ott készült az alábbi fotó a főpolgármesterről, aki történetesen egy tigrises graffiti elé állt be pózolni napszemüvegében. Érdemes megfigyelni a graffiti feliratát is, miszerint “itt csak a tigrisek élnek túl”. Lehetne akár Tarlós új albumának címe is.

© MTI / Kallos Bea

Hirdetés

Tarlós egyébként nem először pózol tigrissel, 2011-ben a Fővárosi Állat- és Növénykertben született három kistigrist is ő nevezte el.

© Stiller Ákos

© Stiller Ákos

Legutóbb pedig például Süsüvel és a Doktor Bubó Ursulájával fotózkodott.

© MTI / Kovács Attila

© MTI / Kovács Attila

 Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Forrás: http://hvg.hu/itthon/20180903_Egeszen_rocksztarosan_nez_ki_Tarlos_az_MTI_uj_fotojan#rss

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Négy autó karambolozott az Árpád hídon

Összeütközött négy gépkocsi csütörtök este a fővárosi Árpád hídon, a Budára vezető oldalon – írta …