2019. december 10., keddMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Eddig egy mehetett haza gyenesdiási villámcsapás négy sérültje közül

Hirdetés

Eddig egy mehetett haza gyenesdiási villámcsapás négy sérültje közül

Kvarda Attila, a Keszthelyi Kórház főigazgatója az MTI érdeklődésére elmondta: az életveszélyes állapotban kórházba került középkorú férfit továbbra is intenzív osztályon ápolják, állapota kielégítő.

Egy fiatal német nő – akit könnyebb fejsérülésekkel szállítottak be – szombat reggel elhagyhatta a kórházat. Szintén kielégítő az állapota a Keszthelyen ápolt harmadik sérültnek, egy fiatal nőnek, akit várhatóan szombaton ugyancsak hazaengednek, ha a még hátralévő vizsgálatok eredményei nála is negatívak lesznek – jelezte az intézmény főigazgatója.

Péntek délután négy embert (három nőt és egy férfit) vittek a mentők kórházba – a legsúlyosabb állapotút Szombathelyre -, miután a gyenesdiási strandon villám csapott egy fába és az alatta álló emberekbe. A villám közvetlenül három embert sújtott – közülük két sérültet a helyszínen újra kellett éleszteni -, a negyedik pedig egy elesés során szerzett könnyebb fejsérüléseket.

A villámcsapásban életveszélyesen megsérült legsúlyosabb állapotú beteget, egy középkorú nőt a szombathelyi kórházba vitték mentőhelikopterrel. Állapotáról az intézmény az MTI többszöri érdeklődésére hétfőre ígért tájékoztatást.

Hirdetés

Forrás: http://hvg.hu/itthon/20180804_Eddig_egy_mehetett_haza_gyenesdiasi_villamcsapas_negy_serultje_kozul#rss

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meneszti Karácsony a Főtáv vezérigazgatóját

A független újságírás azt jelenti, hogy szabad világban élünk. Támogass te is! Keddi hatállyal meneszti …