2019. június 27., csütörtökMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.27. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Demeter Márta elindul az LMP társelnöki posztjáért

Hirdetés

Demeter Márta elindul az LMP társelnöki posztjáért

Demeter Márta az egyedüli jelölt a Szél Bernadett távozásával megüresedő LMP társelnöki posztra, személyéről az október 20-ai részleges tisztújító kongresszuson dönt a párt.

A jelölést és a részleges tisztújító kongresszus összehívását is Szél Bernadett korábbi társelnök-frakcióvezető lemondása tette szükségessé, valamint kilépése az LMP-ből.

Demeter Márta az előző parlamenti ciklust az MSZP képviselőjeként kezdte, majd kilépett a frakcióból, és később az LMP-frakcióhoz csatlakozott. A párt nyáron vette fel tagjai közé. Az LMP másik korábbi társelnöke, Hadházy Ákos is elhagyta már a frakciót és szintén független képviselőként politizál. A választások után kilenc fővel megalakult képviselőcsoport így jelenleg hattagú.

Hirdetés

Kanász-Nagy Máté közölte, az LMP Ungár Pétert jelöli az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságába. A párt egy elnökségi tagot is választ, miután Angyal Károly ismét pártigazgató lesz. A pozícióra szintén egyetlen jelölt pályázik: Kis-Szeniczey Kálmán agrármérnök, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés tagja. (MTI) 

    

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/10/12/demeter_marta_elindul_az_lmp_tarselnoki_posztjaert/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A legalkalmatlanabb polgármester lett az ellenzék főpolgármester-jelöltje

A legalkalmatlanabb fővárosi polgármester lett az ellenzék jelöltje – reagált Kocsis Máté, a Fidesz budapesti elnöke …