2019. július 20., szombatMa Illés napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.20. Illés Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Buszt lopott, de a kézifék miatt semeddig nem jutott

Hirdetés

Buszt lopott, de a kézifék miatt semeddig nem jutott

Miután leszállították a Ceglédre tartó vonatról, egy 24 éves férfi négy buszt is feltört szombat hajnalban Kecskeméten, hogy aztán az egyikkel megpróbáljon elindulni, de végül semeddig sem jutott.

Az RTL Híradó szerint a korábban jegy nélkül vonatozó, majd ledobott férfi sorban feszítette fel a parkoló buszok kasszáit, ám azokban nem talált semmit, így dühében még az egyik jegykiadót is földhöz vágta.

A ceglédi férfi aztán betörte az egyik busz ablakát, majd megpróbálta beindítani, de a kézifék kifogott rajta, ezért egy biztonsági őrtől kért segítséget, aki azonban az erősen füstölő buszt látva rögtön rájött, hogy nem valódi buszsofőr ül a járműben.

Hirdetés

A biztonsági őr leguggoltatta a férfit, rendőrt hívott. A busztolvajt kihallgatták és őrizetbe vették, az RTL Híradó információi szerint nem tett vallomást, így egyelőre nem világos, hogy pontosan milyen tervei voltak a busszal.

A ceglédi elkövető több millió forintos kárt okozott a buszokban, a megrongált járműveket Fóton javítják majd.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/02/10/buszlopas_kecskemet_kezifek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Holttestet találtak egy váci búzatáblában

Holttestet találtak egy váci búzatáblában

Támogatóinknak köszönhetően Mi Vidékünk anyagainak készítéséhez 5038 km-t autóztunk eddig. Hirdetés Fotó: Váconline.hu Holttestre bukkantak …