2019. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Budapestre hozzák a gyorséttermi erőszakkal vádolt afgán férfit

Hirdetés

Budapestre hozzák a gyorséttermi erőszakkal vádolt afgán férfit

Kiadták az osztrák hasóságok Magyarországnak azt az afgán férfit, akit azzal vádolnak, hogy szeptember 9-én, vasárnap, hajnali három óra körül Budapest V. kerületében, egy gíroszos mosdójában szexuális bántalmazott egy nőt.

A férfit pénteken hozzák Budapestre,

Hirdetés

ezt Budapest Rendőr-főkapitánysága erősítette meg az Indexnek.

A kormányközeli média azt is tudni vélte, hogy a bűncselekményt “Tibi atya” éttermében követte el a férfi, akit amúgy  két korábbi budapesti szeméremsértés  miatt is keresnek. 

Akkor mi is megnéztük a helyszínt, ahol a Ripost és a Tények szerint a bűncselekmény történt. A Tények szerint a férfi csak három napja dolgozott ott, de már ki akarták rúgni, a gyorsétterem tulajdonosát pedig kihallgatta a rendőrség.

EGY KLASSZIKUS UTCAI GIROSZOSRÓL VAN SZÓ, AHOL AZ UTCÁN ÁLLVA LEHET RENDELNI. BEÜLŐS RÉSZE ÉS SAJÁT MOSDÓJA NINCS A HELYNEK.

pedig a rendőrségi közlemény egyértelműen gyorsétterem mosdóját említi.

A giroszosban van viszont egy ajtó a pult mögött, a személyzetnek, ami a szomszédos Fröccskocsma nevű kocsmába nyílik. A Fröccskocsmában van mosdó.  Egy ott dolgozó hölgytől akkor megtudtuk, hogy “szerinte hamis állítások születtek” az üggyel kapcsolatban a sajtóban, illetve azt mondta, hogy a kocsma már nyitva sem volt, amikor a bűncselekmény történt.

A rendőrség nagy erőkkel kereste a férfit, ellene a bíróság európai elfogatóparancsot adott ki.  Végül szeptember 11-én késő este osztrák rendőrök fogták el a férfit. Ausztriában, Linz környékén, egy Frankfurtba tartó vonaton igazoltatták és az ellene kiadott európai elfogatóparancs alapján elfogták.

Másnap e gy újabb nő állította: augusztus elején megerőszakolta őt egy kebabozó személyzeti mosdójában a gyanúsított. Az Index beszélt a nővel, aki azt mondta:

A MÉDIÁBAN TERJESZTETT KÖRÖZÉSI FOTÓK ALAPJÁN ISMERTE FEL TÁMADÓJÁT, S. B. AHMADOT, ÉS NINCS A RENDŐRSÉG ÁLTAL EMLÍTETT HÁROM ÁLDOZAT KÖZÖTT.

A 22 éves nő azt mondta, hogy augusztus hetedikén hajnalban egy kebabozóban megkérte a férfit, hadd töltse rövid ideig a telefonját az üzletben, mert az lemerült. Amikor viszont belépett az üzletbe, a férfi rázárta az ajtót, berángatta a vécébe és megerőszakolta. Az ügynek mi is utánajártunk, itt olvashatja.

A rendőrség az üggyel kapcsolatban az Indexnek azt írta: “ Az esettel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság szexuális kényszerítés és más bűncselekmény gyanúja miatt folytat nyomozást, így a férfi ellen büntetőeljárás van folyamatban.”

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha
még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is
olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet
az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/11/09/afgan_gyanusitott_szexualis_eroszak_budapest_gyorsetterem_v._kerulet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szeméttel tömték be a védett madarak költőhelyét Bezeréden

A Bezeréd melletti partoldalban ismeretlenek különféle hulladékokkal többször is betömködték az ott megtelepedett gyurgyalagok költőüregeit …