2019. szeptember 21., szombatMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bosszút akart állni és a kutyakínzó nő házához vonult egy társaság

Hirdetés

Bosszút akart állni és a kutyakínzó nő házához vonult egy társaság

Rendőrök akadályozták meg, hogy elfajuljanak az események annak a nőnek a balotaszállási házánál, akit állatkínzással gyanúsítanak. Ehhez a házhoz vonult vasárnap közel 30 ember. A Szurkolók az állatkínzás ellen nevű facebookos csoport beszámolója szerint céljuk, hogy revansot vegyenek és a nő szemébe nézzenek, illetve később arról is írtak, hogy kíváncsiak voltak, a tanyán a többi állat milyen állapotban van.

Hirdetés

A beszámolóhoz több fotót is mellékeltek, ezeken azt is illusztrálták, hogy mit terveztek. Egy gumibabát – rajta Magdi felirattal – a nyakánál fogva felkötöttek egy fára, illetve egy kocsi után kötöttek.

A bosszút nem részletezték, csak homályosan utalnak rá, hogy olyasmire készültek, amit mások esetleg […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/08/19/bosszu_kutyakinzo_no_szurkolo_balatonszallas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Fidesz nagyon vezet a megyékben

Alig mozdulnak a pártpreferenciák, az önkormányzati választás kampánya nem térítette el a szavazókat korábbi pártjaiktól. …