2019. március 19., keddMa József napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 276,00 Ft | CHF: 276,00 Ft
2019.03.19. József Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 276,00 Ft | CHF: 276,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Borzasztó drága magániskolában tanulnak az Emmi államtitkárának gyerekei

Hirdetés

Borzasztó drága magániskolában tanulnak az Emmi államtitkárának gyerekei

Dr. Szabó Tünde amellett, hogy sportért felelős államtitkár, büszke anya is, erről tanúskodik legalábbis friss Facebook-bejegyzése, melyben – sok más emberhez hasonlóan – ő maga is beszámolt, hogy gyermekei visszaültek az iskolapadba.

Az azonban nem volt ismert, hogy az államtitkár csemetéi magániskolában szívják magukba a tudást, ráadásul egy igen drága intézmény falai között: a tandíj évente kétmillió forintba kerül, és mivel a politikusnak két gyermeke van, könnyen kiszámolható, mekkora költséget jelent ez Szabóéknak.

Mindez egyébként az államtitkár Facebookra feltöltött fotóiból derült ki, miután a képeken egyértelműen kivehető volt a gyerekekek által viselt iskolai uniformis, illetve a rajta lévő logó. A kicsik ezek szerint a SEK Budapest International Schoolba járnak.

Röviddel a poszt megjelenése után többen a tandíjjal kapcsolatos nemtetszésüknek adtak hangot, de a kritikus megjegyzéseket Szabó államtitkár (vagy az oldal adminjogait kezelő) azóta is lelkesen törölgeti.

Hirdetés

Forrás: http://hvg.hu/itthon/20180904_Borzaszto_draga_maganiskolaban_tanulnak_az_Emmi_allamtitkaranak_gyerekei#rss

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ég egy társasház tetőszerkezete a XVI kerületben

Kigyulladt egy körülbelül százhúsz négyzetméter alapterületú társasház tetőszerkezete Budapesten a XVI. kerületi Hegyeshalom utcában – …