2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bíróság elé idéztek újságírókat, mert a pedofília miatt elítélt bíboros peréről tudósítottak

Hirdetés

Bíróság elé idéztek újságírókat, mert a pedofília miatt elítélt bíboros peréről tudósítottak

Ausztráliában bűnügyi eljárást indítottak újságírók ellen amiatt Ausztráliában, hogy bírósági tiltás ellenére tudósítottak a pedofil bűncselekményekért elítélt George Pell bíboros elleni perről. Ez az angolszász jogban a bíróság megsértésének számít. 

A 23 újságíró, szerkesztő, műsorvezető és 13 újság elleni első tárgyalás hétfőn volt Melbourne-ben, és az ország történetében még nem volt példa arra, hogy újságírókat bűnösnek találjanak bíróság megsértésében. “A vádak nagyon súlyosak, és legalább akkora jelentőségük van, mint az ítéleteknek lesz” – mondta az újságírók ügyvédje a The Age című lap tudósítása szerint, amelynek hírszerkesztője szintén a vádlottak között van.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/04/15/ujsagirok_birosag_ele_ausztralia_biboros_elleni_per/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nagy kavarodást okozott Ferihegy sérült kifutópályája

Nagy kavarodást okozott Ferihegy sérült kifutópályája

A Wizzair szerda esti Brüsszel-Charleroi-ba repülő járata a menetrend szerinti 18.20-as indulás helyett többszöri halasztás …