2019. június 17., hétfőMa Jusztin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.17. Jusztin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bayer békemenetelne a tüntetések miatt

Hirdetés

Bayer békemenetelne a tüntetések miatt

A Békemenetet is szervező Bayer Zsolt a blogján egy rövid posztban lengeti be az újabb Békemenetet. A túlóratörvény balhésra sikeredett elfogadása óta tartó tüntetéssorozat nem tetszik a fideszes publicistának, ezért rövid lumpenprolizás után azt írja:

Készüljetek! Lassan ideje tennünk egy sétát, ahogy szoktunk! Se erőszak, se hőzöngés, se füstbomba, se dobálás, se törés-zúzás, se rendőrök elleni támadás – csak méltóságteljes, nyugodt erő. Ahogy szoktuk. Készüljetek! Elpofátlanodtak a keresztény gyűlölők, karácsony utálók, kinyílt a pofájuk a Lenin-fiúknak. Készüljetek! 

(Apróság, de a ‘kereszténygyűlölők’ egy szó, így, a fenti formában azt jelenti, hogy olyan keresztények, akik gyűlölnek. Teszem azt proliznak, szaroznak, geciznek, patkányoznak.)

Hirdetés

Azt nem tudjuk, mi a Fidesz hivatalos álláspontja, volt már, hogy Bayer menetelt volna, de Orbán még nem tartotta megfelelőnek az időt. Mindenesetre a Tolna megyei Fidesz már megosztotta Facebook-oldalán a posztot.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/12/16/bayer_bekemenetelne_a_tuntetesek_miatt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Miről maradtam le a hétvégén, amíg strandon voltam?

Miről maradtam le a hétvégén, amíg strandon voltam?

Videóban néztük meg, hogy vajon mit szólnak a helyiek a Velencei tónál a víznek háttal …