2018. augusztus 21., keddMa Sámuel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
2018.08.21. Sámuel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az ombudsmantól kéri Szél Bernadett, ne engedje a genderszakok betiltását

Az ombudsmantól kéri Szél Bernadett, ne engedje a genderszakok betiltását

Az ombudsmanhoz fordul Szél Bernadett a gender studies betiltása miatt. Mint írta, “ez a lépés is a tanulás, az oktatás és a kutatás szabadságáról szól, innentől kezdve a konkrét célponton innen és túl, mindenki ügye ez”.

A képviselő szerint “a 21. századra sok minden megváltozott és a kormánynak ahelyett, hogy letűnt időket akarna hatalmi szóval visszahozni, inkább azon kellene gondolkodni, a változó körülmények között hogyan tudunk a lehető legélhetőbb viszonyokat teremteni a a nők és a férfiak számára. Ehhez azonban olyan tudósokra van szükség, akik magyar szemszögből is avatott ismerői a területnek. Most pont ezt számolnák fel.”

De azt is felidézte: Orbán Viktor is elismerte, akkor fog több gyerek születni, ha a nőknek van lehetőségük az önmegvalósításra. Márpedig a gender-tanulmányok egyik fontos megállapítása az, hogy ott születik több gyerek, ahol a két nem közötti egyenlőtlenség csökken.

Forrás: http://hvg.hu/itthon/20180812_Az_ombudsmantol_keri_Szel_Bernadett_ne_engedje_a_genderszakok_betiltasat#rss

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

42 határsértő lapított a török kamionban

A török, MAN típusú kamiont augusztus 21-én 9 óra 15 perckor közösen ellenőrizték a magyar …