2020. szeptember 24., csütörtökMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 338,00 Ft
2020.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 338,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Átszervez a MÁV, hogy többé ne hagyják ott az utasokat a puszta közepén

Átszervez a MÁV, hogy többé ne hagyják ott az utasokat a puszta közepén

Szerda reggel írtuk meg, hogy a Vác és Budapest között közlekedő s70-es vonat vezetőjének útközben lejárt a munkaideje, ezért a vonat Rákospalota-Újpest állomáson megállt. A vonat csak akkor tudott továbbközlekedni, miután leváltották a mozdonyvezetőt, mivel a 12 órás munkaidőt törvényi szabályozás miatt nem léphetik túl. A MÁV egy nappal az eset után közleményben jelezte, hogy némi átszervezéssel venné elejét a hasonló helyzeteknek.

“A MÁV-START Zrt. haladéktalanul felülvizsgálja a mozdonyvezetők azon szolgálatait, amelyek ideje eléri a 12 órás határt annak érdekében, hogy a január 15-eihez hasonló eset a továbbiakban ne történhessen meg” – írják.

A MÁV-START Zrt. szakemberei már a tegnapi napon megkezdték a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/01/16/atszervez_a_mav_hogy_tobbe_ne_hagyjak_ott_az_utasokat_a_puszta_kozepen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Tizennégymillióért adtak el jegyet a BKK szellembuszára

Tizennégymillióért adtak el jegyet a BKK szellembuszára

A Közlekedő Tömeg civil szervezet közérdekű adatigényléssel fordult a BKK-hoz a repülőtéri 100E busz ügyében. Kiderült, …