2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Apja szerint egy súly esett a kislányra, a rendőrség szexuális erőszak gyanújával nyomoz

Hirdetés

Apja szerint egy súly esett a kislányra, a rendőrség szexuális erőszak gyanújával nyomoz

Nem tudja elképzelni, hogy bárki is szexuálisan bántotta volna a gyerekét, aki szerinte egy balesetben sérült meg, mondta a Fókusznak annak a kislánynak az apja, akinek az ügyében szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz a rendőrség.

Másfél hete erősen vérző lábbal szállították kórházba a négyéves kislányt egy ceglédi munkásszállóról, ahol szüleivel élt. A kórház a gyerek sérüléseit látva szexuális erőszak gyanúja miatt jelentette az esetet a rendőrségnek.

Az apa a Fókusznak azt mondta, hogy a munkásszállónál egy súly tetején kilógott egy másik, és amikor a gyerek arra szaladt, meglökhette, az pedig először a betonra csapódott, majd a lány lábára dőlt.

Hirdetés

Azt mondta, hogy ő megemelte a súlyt, a felesége pedig kihúzta alóla a kislányt, akit bevittek a kórházba. Ott az orvosoknak gyanúsak lettek a sérülések. „Akkor mondta az orvos, amikor lehúzták a nadrágját, hogy maguk megerőszakolták a gyereket” – mondta.

A kislánynak el van törve a combcsontja, de feljebb is van rajta sérülés, a bokáját pedig meg kell műteni. Ehhez Ceglédről Budapestre vitték.

A rendőrség a Fókusznak elmondta, hogy továbbra is szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoznak ismeretlen tettes ellen, a szakértői véleményekre várnak. A Fókusz szerint a férfi is a gyanúsítottak listáján van, feleségének a bátyját hazugságvizsgálóval hallgatták ki, és a munkásszállón többektől DNS-mintát vettek.

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/10/16/apja_szerint_egy_suly_esett_a_kislanyra_a_rendorseg_szexualis_eroszak_gyanujaval_nyomoz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kövér László levélben fejezte ki együttérzését a francia házelnököknek

Az Országgyűlés elnöke levélben fejezte ki együttérzését a francia képviselőház és a szenátus elnökének a …