2019. május 20., hétfőMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Airsoft gépkarabéllyal lövöldöztek egy autóból Tápióbicskén

Hirdetés

Airsoft gépkarabéllyal lövöldöztek egy autóból Tápióbicskén

Lehet elsőre jó ötletnek tűnik airsoft fegyverrel drive-by lövöldözést tartani belterületen, de ne tegyen, okulásul itt van K. András és K. Gyula története:

A nyomozás adatai szerint K. András és K. Gyula 2019. április 21-én 11 óra 30 perc körül egy VW Passat típusú személygépkocsival közlekedtek Tápióbicske belterületén, amelyet K. Gyula vezetett, számolt be a police.hu.

Amikor a Rákóczi útra értek a gépkocsiban utasként tartózkodó K. András egy feltehetően Airsoft fegyverből több célzott lövést adott le egy, az utcán tartózkodó férfira, amelyek közül egy lövés a sértett lábát eltalálta. Ezt követően a két férfi a gépkocsival a Rákóczi úton továbbközlekedett, majd K. András egy járdán sétáló 17 éves fiúra is többször rálőtt, amelyekből egy lövés a sértett lábát eltalálta.

<img […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/04/21/airsoft_gepkarabellyal_lovoldoztek_egy_autobol_tapiobicsken/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több ibuproféntartalmú gyógyszer is vényköteles lesz

Egyelőre még nem tudni, hogy mikortól, de néhány ibuproféntartalmú készítmény vényköteles lesz a jövőben a …