2018. december 17., hétfőMa Lázár napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2018.12.17. Lázár Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Áder: A klímaváltozás a legnagyobb veszély az emberiségre

Hirdetés

Áder: A klímaváltozás a legnagyobb veszély az emberiségre

A klímaváltozás az emberiséget fenyegető legnagyobb veszély, amelyről nem hatásvadász szónoki fordulat azt állítani: civilizációnk jövője a tét – mondta Áder János köztársasági elnök hétfőn az Európai Meteorológiai Társaság budapesti konferenciáján.

Az államfő nyitóbeszédében arra kérte a rendezvényre érkező tudósokat, kíméletlen őszinteséggel fogalmazzák meg a klímaváltozásról szerzett ismereteiket, hogy azok megkerülhetetlenek legyenek a gazdasági élet szereplőinek és a politikai döntéshozóknak.

Kiemelte, a tudósok felelőssége, hogy az embereket és a politikai közösségeket is szembesítsék cselekedeteik következményeivel, továbbá újra és újra figyelmeztessenek arra, “minél inkább halogatjuk döntéseinket, annál radikálisabb fordulatra lesz majd szükség később” – idézte az MTI. 

Hirdetés

Forrás: https://index.hu/belfold/2018/09/03/ader_a_klimavaltozas_a_legnagyobb_veszely_az_emberisegre/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A belügyből irányítják a köztévé székház fegyveres őreit

A Belügyminisztériumból, az Alkotmányvédelmi Hivatalból, Honvédelmi Minisztériumból és a Katasztrófavédelemből jövő utasításokat kötelesek végrehajtani az …