2020. július 12., vasárnapMa Nóra, Lili napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.12. Nóra, Lili Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A választók szeretik a bevándorló hátterű fideszeseket

Hirdetés

A választók szeretik a bevándorló hátterű fideszeseket

Jól szerepeltek a választáson a bevándorló, vagy bevándorló felmenőkkel rendelkező fideszesek. Song Simon, Safar Ahmed, Aboul-Hosn Hussein és Dabous Fayez is önkormányzati képviselő lett. De az ellenzékiek sem panaszkodhatnak, hiszen a DK-s Miyazaki Jun és az MSZP-s Camara-Bereczki Ferenc Miklós is mandátumot szerzett.

Hirdetés

A választások előtt több olyan bevándorló hátterű önkormányzati képviselőjelöltről is írtunk, akik annak ellenére indultak el ismét a Fidesz színeiben, hogy a 2015-ös menekültválság óta a kormánypárt egyértelműen bevándorlásellenes retorikát folytat. Maga Orbán Viktor is kijelentette, hogy 

nem szabad beengedni Magyarországra egyetlen migránst sem.

Sőt, a kormányfő az etnikai homogenitás megőrzésének fontosságáról is beszélt már. A fideszes politikusok és a kormánypárti média is nagyon gyakran hangoztatja, hogy a más kontinensről érkező bevándorlók nem tudnak beilleszkedni az európai társadalmakba, és még a második-harmadik generációs leszármazottaik sem tudnak integrálódni. Ennek ellenére a Fidesz-KDNP egyik siófoki politikusa, a libanoni származású Safar Ahmed 2014 óta tagja a város képviselő-testületének, ahová most ismét bekerült. Ráadásul úgy, hogy a Fidesz képviselőinek száma csökkent a testületben, hiszen az újra megválasztott polgármester, Lengyel Róbert vezette civil szervezet többségbe került.

71805400 2578967445522086 334735049377185792 o

Fotó: Dr. Safar Ahmed / Facebook

Az Index még nyáron megkereste Safar Ahmedet, azt kérdeztük tőle, hogy mennyire tud azonosulni a pártja migrációs politikájával, valamint hogy mennyire ért egyet azzal, hogy a bevándorlók nem tudnak integrálódni Magyarországon. A képviselő erre azt írta:

42 éve élek Magyarországon, melyet második hazámnak tekintek. A magyarokat vendégszerető népként ismertem meg, ennek is köszönhető, hogy családot tudtam alapítani, egzisztenciát tudtam teremteni itt magamnak. Az illegális bevándorlással kapcsolatban pedig teljes mértékben osztom a Kormány álláspontját. Az én véleményem is az, hogy minden ország maga dönthesse el, hogy kit enged be és kit nem. Nincs ez másképp a szülőföldemen, Libanonban sem.

Ezután arról érdeklődtünk, hogy mi a véleménye a legális bevándorlásról, tehát arról, ha […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/10/17/megvalasztottak_a_fideszeseket_song_simon_safar_ahmed_aboul-hosn_hussein_onkormanyzati_valasztas_2019_kispest_siofok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hőségtől a zivataron át egészen a jégesőkig lehet ma minden az országban

Hőségtől a zivataron át egészen a jégesőkig lehet ma minden az országban

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Figyelmeztetéseket …