2019. július 23., keddMa Lenke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
2019.07.23. Lenke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A szoclib hálózat már a főpolgármesterséggel kapcsolatban is kavar

Hirdetés

A szoclib hálózat már a főpolgármesterséggel kapcsolatban is kavar

Nyilvánosságra került egy állítólagos, ismeretlen eredetű felmérés, amely szerint Karácsony sokkal népszerűbb jelölt Budapesten, mint Puzsér Róbert. Nagyon úgy néz ki, hogy a humoristának megküldték az első komolyabb üzenetet a régi baloldal képviselői.

Több alkalommal hírt adtunk róla, hogy miután Tarlós István októberben bejelentette, hogy újrázna főpolgármesterként, éktelen nagy kavarodás alakult ki a az ellenzéknél. Ennek egyik legfőbb oka, hogy az a Puzsér Róbert is jelezte indulási szándékát, akinél nem sok konfliktusosabb személy akad az országban. A humorista azóta sem tett le róla, hogy egypontos programjával megmenti Budapestet, sőt szavakban minden eddiginél vehemensebben ment neki a régi baloldalnak (MSZP-DK). Az általa csak “szoclib netwörknek” nevezett erők elleni hadakozását az érintettek nem hagyták szó nélkül, elég csak Karácsony Gergely, Párbeszéd-társelnök facebook-os kiakadására  gondolni, amikor azt hozta fel az autósellenes jelöltnek, hogy autóval jár. Puzsér azóta is rendületlenül támadja “a baloldali elitet”, így Karácsony mellett rendszeresen foglalkozik Tordai Bencével, az MSZP-vel, és a Párbeszéddel. 

Mindezek fényében különösen jól időzített az a felmérés, amelyet a Magyar Hang szombaton hozott nyilvánosságra.

A lap nem nevezte meg, hogy honnan van a kutatás, ami így minden bizonnyal nyomásgyakorlás céljából látott napvilágot.

Hirdetés

Két fontos üzenete van:

  • csak egy, közös jelöltnek van esélye Tarlós István ellen,
  • Karácsony Gergely sokkal jobban áll a budapestiek körében, mint  Puzsér.

Ez utóbbira számokat is hoztak: ha a jelenlegi városvezető mellett három ellenzéki jelölt állna startvonalhoz, akkor a félszázalékos Párbeszéd elnökét 40, míg a humoristát 10 százaléknyian támogatnák.

A portál egy névtelen szocialista forrást is megszólaltatott, aki azt mondta, hogy nem tart attól, hogy Puzsér jövő ősszel ringbe száll, hiszen tapasztalataik szerint a balliberális érzelmű budapestiektől nem igen számíthat voksra, eleget kritizálta a baloldal pártjait ahhoz, hogy ne legyen a legkedveltebb szereplő.

A több okból is furcsa felmérés arra a következtetésre jutott, hogy az eddig megismert nevek közül egyedül csak Karácsony Gergely tudná talán megszorongatni Tarlóst, de csak akkor, ha egyedül áll szembe vele.

Nagyon úgy néz ki, hogy Puzsérnak megküldték az első komolyabb üzenetet a régi baloldal képviselői. 

Forrás:
http://www.origo.hu/itthon/20181110-karacsony-gergely-puzser-robert-felmeres.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Káosz alakult ki a Budapest-Szolnok vonalon, Rákos állomáson ragadt sok utas

Támogatóinknak köszönhetően Mi Vidékünk anyagainak készítéséhez 5038 km-t autóztunk eddig. Támogass te is! Remélem ti …