2020. július 12., vasárnapMa Izabella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.12. Izabella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A Kutyapárt adhatja Baranyi Krisztina egyik alpolgármesterét

Hirdetés

A Kutyapárt adhatja Baranyi Krisztina egyik alpolgármesterét

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) adhatja Baranyi Krisztina egyik alpolgármesterét, értesült az Index. Ferencváros független vezetője csütörtökre hívta össze a képviselő-testület alakuló ülését, ahol nemcsak a formális döntéseket hozzák majd meg, de az alpolgármesterekről és tanácsnokokról is szavaznak majd.

Hirdetés

Az ellenzéki összefogás és a független polgármester földcsuszamlásszerű IX. kerületi győzelmét követően Baranyi már volt az Index vendége, az interjúban azonban még nem árulta el, hogy kiket jelölt alpolgármesternek. A múlt héten a hvg.hu arról írt, hogy pártpolitikai viták övezik ezt a döntést, az Index azonban úgy tudja, kialakulni látszik egy egyezség a csütörtöki ülésre, így az már biztos, hogy az LMP-s Reiner Roland belsős, főállású alpolgármesteri kinevezése mellett egy külsős, társadalmi megbízatású alpolgármester is segíti majd Baranyi munkáját.

Az MKKP ugyan nem indult el a Ferencvárosban, de aktívan részt vettek a kampányban Baranyi Krisztinát támogatva. A közös munkát pedig polgármesterként is folytatni kívánja a Kétfarkúakkal, így Döme Zsuzsannát, az MKKP tavaszi európai parlamenti (EP) listavezetőjét

kérte fel helyettesének.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/11/11/a_kutyapart_adhatja_baranyi_krisztina_egyik_alpolgarmesteret/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fa dőlt a sínekre, állt a vonatközlekedés Balatonmáriafürdő és Balatonfenyves között

Fa dőlt a sínekre, állt a vonatközlekedés Balatonmáriafürdő és Balatonfenyves között

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Újraindult …