2020. szeptember 19., szombatMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / 400 diák maradt fűtés nélkül Gyömrőn, de nem biztos, hogy ezzel az iskola rosszul járt

400 diák maradt fűtés nélkül Gyömrőn, de nem biztos, hogy ezzel az iskola rosszul járt

Egy hete nincs fűtés a gyömrői Weöres Sándor Általános Iskola főépületében. A régi kazán hibásodott meg, és mivel a javítása eltart egy ideig, az iskola teljesen kihűlt. A diákoknak ezért csak rövidített órákat lehet tartani.

A dolog pikantériája ugyanakkor az, hogy a most meghibásodott kazán helyett négy éve már megvásároltak két vadonatújat, amelyek azóta sem lettek beszerelve.

2015-ben ugyanis az iskola alagsorát elöntötte a víz, ezért akkor a biztosító állta volna a kazáncserét. Ekkor az iskola fenntartója még Gyömrő városa volt, élén Gyenes Levente polgármesterrel. Az adócsalás miatt elítélt és lemondatott korábbi polgármester, akit idén ősszel újra megválasztották, azt mondja, a négy éve vásárolt új kazánok nem voltak kompatibilisek az iskolaépület régi, elavult fűtésrendszerével.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/12/11/gyomro_kazan_nincs_futes_weores_sandor_altalanos_iskola_gyenes_levente/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Újabb baleset az M3-as autópályán

Újabb baleset az M3-as autópályán

Újra balesetet jelentettek az M3-as autópályáról, ezúttal a 63-as kilométernél Budapest felé vezető oldalon ütköztek …