2019. május 20., hétfőMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / 24.hu: Felmentették a SOTE egyik koraszülöttcentrumának osztályvezetőjét

Hirdetés

24.hu: Felmentették a SOTE egyik koraszülöttcentrumának osztályvezetőjét

Csütörtökön felmentették Kocsis Istvánt, a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája PIC osztályának osztályvezető főorvosát – írta a 24.hu. A lap szerint a főorvossal egyik kollégája is távozik az osztályról, ahol “így nem marad neonatológus”. A portál megkérdezte a SOTE-t a felmentés okáról, egyelőre nem kaptak választ. 

A lap szerint Kocsis István öt éve vezette a 24 ágyas osztályt, amely kétszer akkora, mint a Honvédkórház koraszülöttosztálya, amely december 16-tól zár be. A Honvédkórházból “ideiglenesen” a Szent János Kórház mellett a SOTE koraszülöttosztályára irányítják a kismamákat és a koraszülött csecsemőket. 

Hirdetés

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/12/06/24.hu_felmentettek_a_sote_egyik_koraszulottcentrumanak_osztalyvezetojet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elítélték a fradista verekedőket

Tizennyolc embert ítélt el a bíróság, egyikük végrehajtandó börtönbüntetést kapott, amiért egy Fradi-meccsen még másfél …